Uzaicinājums masu medijiem apmeklēt preses konferenci par forumu “5G - Techritory”

29.06.2018

Šā gada 4. jūlijā (trešdien) plkst. 11:00 VAS “Elektroniskie sakari” telpās (2.stāva zālē) norisināsies preses konference par Baltijas jūras reģiona 5G ekosistēmas forumu - “5G Techritory”, kas norisināsies no šī gada 27.-28. septembrim.

 

Preses konferencē piedalīsies Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Kaspars Gerhards, Ziemeļvalstu Ministru padomes Latvijā direktors Stēfans Ēriksons, VAS “Elektroniskie sakari” valdes priekšsēdētājs Jānis Bārda, kā arī SIA “Latvijas Mobilais Telefons” (LMT) prezidents Juris Binde.

 

Preses konferences ietvaros tiks sniegta informācija masu medijiem par VAS “Elektroniskie sakari” organizētā foruma “5G Techritory” sasniedzamajiem mērķiem un ieguvumiem. Tiks skaidrota 5G tehnoloģiju ieviešanas nozīme patērētājiem, uzņēmējiem un sabiedrībai kopumā, kā arī sniegts Foruma organizatoru vērtējums par sagaidāmajiem izaicinājumiem jaunā telekomunikāciju standarta ieviešanā.

Tāpat tiks sniegta informācija par foruma dalībniekiem. Forumā kā lektori uzstāsies un dalīsies ar savu redzējumu tādu starptautisku uzņēmumu augstākā līmeņa vadības pārstāvji, kā, piemēram, - Qualcomm Inc., Nokia Corporation., Cisco Systems Inc. u.c. Forumā piedalīsies arī EK viceprezidents Andrus Ansips; LR Ministru prezidents Māris Kučinskis, kā arī vairāki Baltijas jūras reģiona valstu atbildīgie ministri.

 

Aicinām masu mediju pārstāvjus informēt par ierašanos līdz šī gada 2. jūlija plkst.15:00, nosūtot e-pastu uz evija.pastalniece@vases.lv vai zvanot Evijai Pastalniecei uz tālr.nr. +371 22 328 040.

Preses konferences norise: aicinām ierasties no plkst. 10:45 – kafijas pauze, savukārt jau no plkst. 11:00 – 11:30 preses konferences informatīvie paziņojumi. Kopējais preses konferences ilgums – līdz vienai stundai, tai skaitā atbilžu sniegšana uz masu mediju pārstāvju uzdotajiem jautājumiem.

 

Papildu informācija:

Baltijas jūras reģiona 5G ekosistēmas forums “5G - Techritory” norisināsies 2018. gada 27.-28. septembrī, pulcējot vairākus starptautiski atzītus augsta ranga uzņēmumu vadītājus. Foruma galvenais mērķis ir sekmēt ilgtspējīgas 5G tehnoloģiju ekosistēmas izveidi Baltijas jūras reģionā, lai nodrošinātu ekonomisko izaugsmi, izmantojot inovatīvus biznesa modeļus un jauno tehnoloģiju sniegtās priekšrocības.